Vânzările SC SHATTER SRL sunt orientate către clienții persoane juridice și/sau persoane fizice autorizate. NU VINDEM CĂTRE PERSOANE FIZICE.

Prețurile afișate pe site NU INCULD TVA.

SHATTER a apărut pe piața distribuitorilor în anul 1996 comercializând hârtie de imprimantă și hârtie de copiator. În următorii ani gama de produse de birotică și papetărie s-a diversificat constant, acum avem peste 10.000 de repere care acoperă orice nevoi ale activității de birou.

Ne-am orientat cu predilecție către utilizatorii finali, de tip “office”, pentru care am căutat să asigurăm o gamă cât mai completă de produse la un raport preț-calitate competitiv.

Nu comercializăm cele mai ieftine mărci de pe piață, căutăm și testăm în mod constant produsele pe care le comercializăm și alegem mărci cu raport preț/calitate corect.

Clienții noștri sunt firme cu diverse obiecte de activitate de pe piața românească cărora le satisfacem nevoile de organizare a activității oferindu-le soluții variate, consultanță, produse de calitate și un serviciu promt.

Ca  urmare a creșterii constante a cifrei de afaceri, suntem parteneri Xerox din 2006 și parteneri Lexmark din 2007, dar și parteneri ai celor mai importanți importatori și producatori de produse de birotică și papetărie prezenți în piața românească.

De asemenea, din 2008 comercializăm și într-o gamă extrem de largă, de la articole de birou, electronice, articole de îmbrăcăminte (tricouri, modele simple, polo pique, echipamente sportive, canadiene, jachete, veste, hanorace, pelerine de ploaie, șepci, etc.) până la genți de prezentare, mape, ceasuri de perete, pixuri, căni, umbrele, etc.

Investiția clientului este minimă, efectul fiind maxim, astfel de obiecte promoţionale reprezentând modalitatea ideală de promovare pentru imaginea firmei. Aceste obiecte promoționale pot fi personalizate prin serigrafie, tampografie, transfer termic, sublimare, gravură laser, imprimare digitală, autocolante, în funcție de specificațiile tehnice ale produsului. Detalii suplimentare despre personalizare, în secțiunea „SERVICII PERSONALIZARE” a paginii www.shatter.ro.

Ambițiile pentru viitor sunt altfel decât s-ar crede. Nu vrem să devenim cel mai mare furnizor de papetărie și birotică din zonă, nu vrem să devenim un mare importator, nu vrem să revoluționăm piața distribuției de consumabile de birou. Nu suntem „cei mai mari”, însă vrem să ne mândrim cu cei mai mulțumiți clienți și ne străduim zi de zi să oferim mai mult. Vrem să fim în continuare cel mai bun partener al fiecărui client al nostru.

SHATTER s-a înființat în 1996, având ca obiect de activitate imprimeria pe materiale textile și producția de etichete textile (etichete de compoziție, cu instrucțiuni de spălare, etc). Imprimeria textilă a rămas activitatea de bază a serviciilor noastre, apoi s-a continuat cu broderie, tampografie, sublimare, gravură și imprimerie digitală.

Portofoliul de lucrări executate a cunoscut o extindere continuă atât în ceea ce privește tipul de desene executate cât și numărul de culori și complexitatea acestora. Având ca obiectiv dezvoltarea afacerii și calitatea produselor și serviciilor, ne-am orientat asupra unor materii prime și tehnologii de prim rang și am investit în tehnologie de cel mai înalt nivel.

Servicii Personalizate