Banner, Roll Up Si Autocolante

BANNER, ROLL UP SI AUTOCOLANT. Din 2005 deținem tehnologie ce permite realizarea imaginilor full-color pe suporturi cu diverse lățimi (lățimea maxima=137cm ), cu rezoluții de până la 1440*1440 dpi. Listările se execută la rezoluția înaltă, calitatea fiind comparabilă cu imaginile fotografice. Imaginile pot fi tipărite pe o gamă largă de suporturi: poliplan, autocolant, steag, hârtie.

Dimensiunile printurilor, calitatea și rezistența acestora la intemperii și la razele UV, face ca această metodă de publicitate să fie una dintre cele mai folosite de către clienți și parteneri. Cernelurile pe bază de eco-solvent și echipamentele noastre de imprimare de calitate asigură naturalețea și intensitatea culorilor, rezistență îndelungată în timp (3 – 5 ani). Unele produse pot fi realizate prin imprimare digitală pentru imaginile în policromie, iar altele prin cutting-plotter pentru culori liniare.

Produsele și serviciile pe care le oferim la ora actuală:

BANNER

Confecționate din material din pvc flexibil, cunoscut și sub numele de poliplan, tipărite la înaltă rezoluție cu imagini policromie sau desene liniare. Materialul este compus dintr-o țesătură de poliester special, „pretensionat”, cu coating din PVC alb pe ambele părți.

AUTOCOLANT

Folie de PVC moale, disponibilă cu suprafață lucioasă sau mată. Este destinată decorării suporturilor tari, atât la interior, cât și la exterior. Se poate furniza cu tăiere sau fără tăiere. Tăierea poate fi în orice formă, geometrică, sau după contur prestabilit.

ROLL-UP

Este un sistem expozițional portabil cu 1 față sau cu 2 fețe. Foarte ușor de transportat și de utilizat, recomandat pentru prezentări vizuale și un excelent suport pentru comunicare de brand. Este retractabil, prețul include listarea la o rezoluție de 1440*1440dpi și geantă de nylon pentru transport. Materialul din interior se poate înlocui ori de câte ori este necesară altă listare.

Se folosește la vitrine, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vânzare, campanii promoționale, săli de așteptare, săli de conferințe, pasaje de trecere, recepții, hoteluri, unități de învățământ, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi.

Pentru execuția acestor produse, este necesară furnizarea de către beneficiar a graficii ce se dorește reprodusă la o rezoluție de minim 300 dpi.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați »